tiistai 21. toukokuuta 2013

Goodbye Australia. I'm Coming Home..

Heips!

Viimeistä kokonaista päivää viedään. Huomenna päivällä lähtee lento takaisin Suomeen. Fiilis on erinomainen. :) Viikko Uudessa-Seelannissa vierähti nopeasti. Valitettavasti vain suurimman osan viikkoa sää oli tosi sateinen. Maanantaina tulin takaisin Sydneyyn, tänne mistä reissu alkoi ja mihin se myös päättyy. Eilen hyppäsin kaverin auton kyytiin ja lähdettiin ajelemaan kohti Blue Mountainseja. Siellä kävimme nopeasti tsekkaamassa maisemat. Ja huikeat ne maisemat onkin, varsinkin livenä. Sisämaassa on kyllä huomattavasti kylmempi kuin täällä rannikolla. Olisi jo paksumpaa takkia ja pipoa kaivannut. Blue Mountainsilla kävimme myös vähän matkaa kiipeämässä välillä lähes pystysuoria portaita alas jyrkännettä ja tultiinpa vielä takaisin ylöskin. Ei siinä muuten mitään, mutta matkalla takaisin ylös vastaan tulee japanilaisia turisteja ja hyvin iäkkäitä harmaahapsisia sellaisia. Ja japanilaisturistit tuntien kaikki pitää nähdä ja kokea. Siinä heräs vaan kysymys, että mitenhän nämä kaverit meinaavat sieltä takaisin tulla. Alaspäinhän aina pääsee, vaikka vyöryttämällä. :) Tuossa yhdessä kuvassa alla on kuvat näistä portaista. Niitä olisi ollut yhteensä 900 askelmaa.

Tänään oli sitten "pakko" käydä tsekkaamassa Bondi Beach. Varsinaisia beach-kelejä ei kuitenkaan ollut, sillä rannalle päästyäni alkoi satamaan vettä. Kuuluisia Bondin hengenpelastajiakaan en nähnyt yhtään. Pitelivät sadetta rakennuksessaan ilmeisesti. Surffaajia kyllä riitti, kelistä huolimatta.

Koko reissusta sen verran, että kokemuksena on ollut tosi hieno. Pois en vaihtais. Ilmastoa jää kaipaamaan vaikka ei täälläkään koko vuotta lämmin ole, varsinkaan, kun nämä talot ovat niin kylmiä enimmäkseen. Toivottavasti englannin kieli on edes vähän kehittynyt, hyväksi sitä tuskin koskaan voi minun kohdalla kutsua. Reissun aikana tutustui paljon hienoihin ihmisiin. Yksittäisiä pienia asioita, jotka mielellään sais Suomeenkin ovat Colesin Sour Wormsit, TimTamit ja Pie Face kahvilat. :)

See you!


1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia, oli hauska lukea sun blogia. Ja tervetuloa Suomeen!

    VastaaPoista