lauantai 16. helmikuuta 2013

Muutoksen tuulet puhaltaa ja Lone Pine Koala Sanctuary

Moikka taas!

Pitkästä aikaa blogin äärellä, kun on taas jotain kerrottavaakin lukijoille. :) Tässä parin viikon aikana elämä on melkein jo rutinoitunut tänne Brisbaneen. Tämä ei kaupunkina ole mikään maailman isoin, joten nopeasti oppii paikat tuntemaan. Kelit täällä eivät viime aikoina ole olleet aivan huikeat. Lämmintä on kyllä (tottakai!), mutta ajoittain satelee. Säbääkin olen kerran käynyt täällä pelailemassa.

Mutta niistä muutoksista sitten. Vuokrasin yhden huoneen omakotitalosta täällä ja voitte arvata kuinka hienoa onkaan, kun voi viimeinkin purkaa rinkan. Muutin tällaiseen vanhaan omakotitaloon, jossa asuu minun lisäksi toinenkin suomalainen ja sitten pieni perhe (äiti + 2 lasta). Talosta kuva tuossa alempana. :) Hostelli elämään verrattuna täällä ei ehkä tule käytettyä niin paljon enkkua ja tämä on hiukan kauempana keskustasta.

Toiseksi aloitin työt täällä! Kaksi päivää olen nyt paiskinut hommia pakkasvarastolla. Duuni itsessään on törkeen raskasta, mutta onneksi siitä maksetaan hyvin. Saa tienattua vähän lisää reissurahaa. Varastolla on minun lisäksi kaksi muutakin suomea puhuvaa, joten aivan kokonaan ei äidinkielikään pääse siellä unohtumaan. Nyt ois tässä jonkun aikaa tarkoitus paiskia duunia ja sitten lopuksi ennen Suomeen paluuta ois tarkoitus vielä lomaakin pitää.

Kävimme tänään Lone Pine Koala Sanctuaryssä, joka mainostaa itseään maailman ensimmäisenä ja suurimpana koalapuistona. Koaloita ja kenguruita siellä riitti, mutta myös muitakin eläimiä. Alla myös joitain kuvia sieltä.




















Muutama rekkaribongauskin on tullut tehtyä täällä:








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti