keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kuukausi täyteen

Tänään sitten paukahti laskurissa kuukausi täyteen Aussilassa. Kliseisesti pakko todeta kuinka nopeeta aika onkaan mennyt. Tällä hetkellä arki täyttyy aika hyvin töitä tehden. Iltaisin yleensä on niin väsynyt, että ei liikaa jaksa keksiä tekemistä. Herään joka aamu normaalisti kello 5:30 (Kummeli huom. en käytä koiria ulkona eikä opetusministeri soita :D ) ja lähden eka bussilla ja sitten junalla töihin. Töissä riittää tekemistä eikä kerkee liikaa kellon kulkua seurailemaan.

Arjen vastapainoksi pyrkii sitten viikonlopuiksi keksiä jotain hauskaa tekemistä. Viime lauantaina kävimme Surfers Paradisessa. Keli oli kuin morsian, mutta kovasta merenkäynnistä johtuen kaikki beachit oli suljettu. Viime lauantaina tais olla +33 astetta lämmintä ja pelkkää aurinkoa. Pääsi siis vaihteeksi käristämään nahkaa. Muuten täällä on sadekausi meneillään ja aikalailla joka päivä sataa. :( Toivottavasti tää tästä vielä paranee. Toisaalta ei harmita olla niin paljon töissä, kun ulkonakaan ei olis mikään hyvä keli.

Tältä erää ei ole paljon enempää kerrottavaa. Arki on aika pitkälti rutinoitunut eikä tää yhteiskunta nyt niin paljon Suomesta eroa, joten suurin ero taitaa olla tää ilmasto ja vähän kansainvälisempi meininki.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti