lauantai 2. helmikuuta 2013

Viikko takana. Elämä maistuu Brisbanessa :)

Heips!

Noniin elämä on pikkuhiljaa alkunut maistumaan tällä puolella maapalloa. Löysin kivan (tilavat ja oikeasti ilmastoidut huoneet) hostellin missä vois punkkaa pidempäänkin. Parit ekat hostellit Ausseissa olivat enemmän tai vähemmän karmeita. :) Sain aikaiseksi hommattua pankkitilin ja tilasin Tax File Numberin, jota tarvitaan sitten aikanaan työntekoa varten. Asiasta toiseen, yhtään kengurua en ole vielä nähnyt. Säät ovat olleet vähän vaihtelevat. Täällä Brisbanessa enimmäkseen tosi hyvät.

Ollaan saatu täällä Brisbanessa hengailut käyntiin ja se on tietenkin omalta osaltaan auttanut viihtymään. Perjantai-illan hengailut tosin päättyivät vähän ikävästi, kun kaverit ajoivat kolarin taxin kans. Onneksi vakavemmilta henkilövahingoilta vältyttiin. Auto päätyi lunastukseen. Itse olin hypännyt kyydistä vartti ennen tuota.

Tällä hetkellä mennään tosiaan totaalisesti lomailu-mode päällä. :) Katsotaan niitä työjuttuja sitten, kun lomailu alkaa kypsyttämään. Tulevana tiistaina ois tarkoitus mennä pelaamaan säbää paikallisen porukan kans.

Photos:













3 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä, kyllä tässä pitäs itekin melkeen itekin reissuun lähteä, vaan maanantaina harjoitteluun ja sitten välissä kouluun ja taas harjoitteluun... Semmonen kevät tiedossa täällä. Mukava kuulla, että oot alkanu viihtymään siellä! Ja huh, ajelkaahan varovasti koko porukka, mielellään ei tämmösiä uutisia kuulisi... Vaikka hyvin lopulta kävikin.

    VastaaPoista
  2. Kokeileppa olla koko reissu silleen ettet ajattelekkaan säbää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikee olla ajattelematta, kun säbämaila tuossa sängyn vieressä koko ajan :)

      Poista